Billabong MuMuS 2013

Billabong MuMuS 2013 presented by Burn Energy
2013. július 25, csütörtök, 17:00 - Board Up Wakeboard pálya, Budapest
A MuMuS Wakeboard verseny az idén nyáron Budapestre költözik, és a városligeti tavon felállított Board Up wakeboard pályán ez alkalommal egyéni kiadással jelentkezik. Biztosra vehetjük, hogy a 100.000 Ft-os pénzdíj nagy nagy küzdelmet hoz majd a Vajdahunyad vár nyújtotta gyönyörű kulisszák előtt.

A MuMuS csapatverseny már számos alkalommal bizonyított wakeboardban és snowboardban is. A 2007-ben elősször megrendezett wakeboard csapatversenyt azóta is az egyik legjobb hangulatú eseményként tartják számon a riderek. Az idei évben a városligeti csónakázó tavon felállított Board Up Wakeboard pálya lehetőséget nyújt arra, hogy még közelebb hozzuk a közönséghez az ország legjobb wakeboardosait. Igazodva a hely nyújtotta lehetőségekhez, a MuMuS ezért különkiadással jelentkezik és egyéni megmérettetésként kerül megrendezésre.

Azt lassan már a wakeboard és snowboard versenyeket nem napi szinten követő érdeklődők is tudják, hogy miért MuMuS a verseny neve. A MuMuS név a feladatként kapott trükkök leküzdésére utal, és a győztesre vonatkozik, hiszen a nyertes lesz idén mindenki MuMuS-a! A verseny formátuma nem megszokott, de bonyolultnak egyáltalán nem nevezhető. Az előre meghatározott trükkök véletlenszerűen kerülnek kisorsolásra, amelyet a meghívott versenyzőknek végre kell hajtaniuk. Ha nem sikerült a trükk, akkor a versenyző neve mellé felkerül egy betű a MuMuS szóból. Ha felkerül az utolsó betű (S) is a versenyző neve mellé, az a kiesést jelenti. Értelemeszerűen a legtovább menetelő vesenyző a győztes.

A MuMuS idei egyéni különkiadásában, még a korábbiaknál is nagyobb szerep jut a széleskörű technikai tudásnak. Itt nincs ismétlési lehetőség, mindent elsőre kell beadni. Ráadásul könnyen lehet, hogy a kisorsolt trükköt még soha nem próbálta a versenyző. Éppen ezért 13 versenyzőt hívtunk meg, akik között ott vannak hazánk legjobbjai mellett a feltörekvő generáció jeles képviselői és a sport nagy öregjei is lehetőséget kapnak.

A verseny meghívottjai 100.000 pénzdíjért küzdenek. A versenyen ez alkalommal csak a meghívott versenyzők indulhatnak.

Facebook esemény: https://www.facebook.com/events/153587921500791/?fref=ts
További információ: www.billabong.hu
Helyszín: Board Up wakeboard Pálya - Budapest, Városligeti Csónakázótó - Olof Palme sétány 5., Budapest, Hungary, 1146 - https://www.facebook.com/boardup.hu

CsatolmányMéret
20130716billabongmumus.jpg412.76 KB

Online felhasználók

Jelenleg 0 felhasználó és 1 vendég van a webhelyen.

Véletlenszerű kép

herczeglev.jpg

Szavazás

Friss hozzászólások